Terapie na míru

Podnikáš a necítíš se úplně v pohodě? Možná je to jen zvláštní pocit kolem žaludku, ale vnitřně víš, že je něco špatně.

Pracuješ na svém srdcovém projektu, ale i tak se cítíš vyčerpaná a bez motivace? Jako by ti stávkovala hlava.

Nedaří se ti dosahovat finančních výsledků, které očekáváš? Pracuješ 10 hodin denně a na účtu se krčí jen pár korun.

Pokud jsi na některou z otázek odpověděla ANO, jsi tu správně. Společně najdeme tvou osobní cestu k lehkosti, radosti a hojnosti.

Jak to bude probíhat?

  • Vybereš si balíček přesně na míru tvým potřebám
    Cítíš, že potřebuješ vyzkoušet jiný přístup? Začni zkušební terapií pro odhalení svých vnitřních tužeb. Chceš se do změny pořádně opřít? Zvol balíček 3 sezení, díky kterým vyřešíš konkrétní problém k samému jádru. Víš, že potřebuješ velkou změnu? Dopřej si 5 společných setkání, kde bude prostor na vše, s čím potřebuješ pomoci.
  • Zaplatíš vybraný balíček
    Ihned po zaplacení budeš přesměrována na rezervační systém, ve kterém si vybereš termín prvního setkání.
  • Spojíme se on-line
    10 minut před konzultací ti zašlu přístupové údaje na e-mail. Ve smluvený čas se připojíš a společně se vrhneme do práce. Samotnou tě možná překvapí, kolik informací se dá během společné půl hodiny získat a jak moc se díky tomu posuneš.
  • První půlhodina prvního setkání je ZDARMA
    Před začátkem první společné terapie společně probereme tvou motivaci pro práci v terapii a já ti navrhnu nejvhodnější přístup. Tento rozhovor není započítán do ceny první hodiny prvního setkání.

Cena balíčků

  • 1
    Zkušební první hodina - 2.125 Kč
    Abys nemusela mít strach, že jdeš do něčeho nejistého, když jsme společně ještě nepracovaly, doporučuji ti začít vždy touto zkušební první hodinou. Sezení bude trvat 2 - 2,5 hodiny. Začneme vzájemným představením a já tě pak podrobně vyzpovídám, abych zjistila, jaký přístup pro tebe bude nejúčinnější. Poté proběhne samotná terapie. Na závěr vše zhodnotíme a ty se rozhodneš, zda a jak chceš pokračovat dál.
  • 2
    Balíček 3 sezení - 2.450 Kč
    Tato varianta je nejoblíbenější u klientů, kteří si přejí vyřešit konkrétní problém opravdu do hloubky. Každé sezení trvá 1 - 1,5 hodiny a já při něm uplatňuji vždy jiný přístup, což se mi v praxi osvědčilo pro kompletní odstranění daného problému.
  • 3
    Balíček 5ti společných setkání - 5.625 Kč
    Vyhovuje klientkám, které řeší několik témat. Každé setkání trvá 1 - 1,5 hodiny. Pracujeme na různých tématech a posouváme se tak rychle, jak konkrétní téma vyžaduje. Nemusíš se tak bát, že něco zůstane nedořešeno, protože půjdeme opravdu hluboko a na konkrétní problém se podíváme z různých stran.

Co o vzájemné spolupráci řekly.

Procesy Cesty mi daly zvnitřnění (nasvícení?) toho, co jsem už dlouho tušila, ale nějak jsem nevěděla co s tím nebo jsem hledala důvody proč to nejde, proč nemůžu. Velkým krokem pro mě bylo, když mi došlo, že JÁ jsem na prvním místě. Pár týdnů po tomto zjištění se mi začal měnit život a je to neuvěřitelné. Překvapivé pro mě bylo zjištění, že jsem sama sobě kladla překážky aniž bych věděla, že jsem to já, kdo je klade. Od posledního sezení přemýšlím nad projektem, který se mi v hlavě "vyloupl" a prakticky už mi tam nenabíhají ne - tedy proč to nejde. Naopak si řeknu... to půjde, protože já tohle přeci umím, to už jsem někdy dělala. Teď to jen uvést do praxe.
Luciemaminka na mateřské